I denna video springer en galen kille in i en tornado – Allt för att få bästa selfie?

0
689

Detta är en YouTube-video av en australiensisk kille som bestämmer sig för att går ur sin bil och därefter springa mot en tornado. Under tiden bestämmer han sig för att ta den bästa selfie som förmodligen någonsin tagits.

tornado
Galen australiensk kille som springer rakt emot en tornado. Foto: YouTube – Terry Tufferson

På videon kan man se att australienaren verkligen inte räds denna mini-tornado, som han själv benämner ”dust-devil” utan verkar istället vara mer lyrisk över mötet. Med sitt liv på spel tar han en enorm risk för att få en liten gnutta kändisskap på internet.

Bilderna från videon är så fantastiska att det är många som har ifrågasatt om videon är äkta eller skapad med hjälp av specialeffekter. Videon laddades upp till YouTube av Terry Tufferson, som tidigare laddat upp en kontroversiell video av ett hajmöte. Om videon är äkta låter vi vara osagt, men att videon är fantastisk kan vi bara hålla med om..

Kan du överträffa denna selfie? Förmodligen inte… men skicka in din bästa selfie under tiden som du springer så kommer vi skicka en spring-tröja till bästa selfie. Skicka in till adressen tavling@springlfa.se, senast den 15 september.

Artikeln publicerades först på HappyPlace.

[nrelate-related]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här