Hjärtat styr henne steg

0
250
Klicka på bilden för att förstora. Omslaget: Frida Södermark fotograferad av Crelle
Klicka på bilden för att förstora. Omslaget: Frida Södermark fotograferad av Crelle

10 februari finns det nya numret i butik. Det är ett fullspäckat nummer med mycket fokus på trail och ultra. Vi ger dig goda råd hur du som traillöpare finslipar din vinterträning. Följ även med ultralöparen från Norrköping, Frida Södermark, som Spring har följt under 24 timmar.


”Jag vill vara med där det händer samtidigt som jag satsar på min idrott”. Äventyrliga ultralöparen Frida Södermark har sällskapat med Spring. Frida Södermark kan du för övrigt följa både här på hennes blogg och på hennes egen hemsida.

Trailspecial

Lär dig utnyttja årstiden på rätt sätt. Det är under den här delen av åren som du ska finslipa formen – och det finns inga ursäkter. Det finns både utrustning och kläder som tar dig igenom de mörkaste och kallaste vinterrundorna.

Björn Rydvall, lagkapten för Team Haglöfs Silva, tränar i obanad terräng året runt. Han ger goda råd om vinterlöpning.
Björn Rydvall, lagkapten för Team Haglöfs Silva, tränar i obanad terräng året runt. Han ger goda råd om vinterlöpning.

Spring guidar dig även till kommande säsongs traillopp. Nya och gamla favoriter, en del riktigt tuffa och några lite snällare. I år ser vi också fram emot att en svensk trailmästare koras under Salomon Trail Tour. Läs mer om detta i tidningen.

Detta får du också läsa om i nästa nummer

Spring har besökt Örebro

Örebro bubblar av löparglädje – tack vare starka profiler, livaktiga klubbar och goda träningsmöjligheter. Är du från Örebro får du inte missa detta, tipsa gärna dina vänner!

Springåret

Springs chefredaktör ger dig de bästa säsongstipsen och uppmanar att inte vara rädd för att springa riktigt långsamt på distanspassen.

Stort inomhusspecial

Världens snabbaste 51-åring, Gunnar Durén (följ hans blogg här), och hans son Joel har tränat tillsammans i ur och skur. Nu väntar nya utmaningar.

Bli av med din hälsporre!

Hälsporre kan vara både segdraget och smärtsamt, men det finns hjälp att få genom en pistol som framkallar stötvågor.

Spring coachar

Anna Alnervik tvingades på grund av skador träna annat än löpning under merparten av 2014. Trots det gjorde hon stora framsteg – som löpare.

TRAIL
Björn Rydvall, lagkapten för Team Haglöfs Silva, tränat i obanad terräng året runt. Han ger goda råd om vinterlöpning.

Prestationsmat

Strunta i syntetiska kosttillskott – ät ägg i stället, så orkar du träna mer. Vi bjuder en handfull eggande recept.

Vägen tillbaka

Rickard Edh föll från en klättervägg och bröt ryggen. Tack vare stark vilja och hård träning har han på kort tid återerövrat sitt aktiva liv.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här