spot_img
0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

HemBlogginläggEmring & JärlmoHur svårt kan det vara?

Hur svårt kan det vara?

ejVi skriver, suddar ut, lägger fingrarna på tangenterna börjar om, skriver igen, alltså hur svårt kan det vara att presentera sig själv? Är det någon som känner personerna i fråga så är det ju vi.

Låt oss ta det från början. Vi, ett par, en med dialekt från Göteborg och den andre hämtad från den skånska myllan som älskar att springa i ljumna sommarregn, bevara minnen genom en fotolins, mjuk pepparkaka och härliga cykelturer på Mallorca. Drömmer om en sned skånelänga med slingrande vildrosor och en lägenhet på en Medelhavsö.

Förutom löpning, resor och husdrömmar ägnar vi vår tid till att arbeta inom IT-branschen samt eventkoordinatorer och inspiratörer.Emring & Järlmo 1

Följ med och låt oss inspirera dig till ett liv i rörelse

Vi kommer bjuda på en härlig mix av manligt och kvinnligt. Vi tar dig med i vår vardag allt från löpintervaller i motvind, rinnande snor, mjölksyra, goda pastarätter, eventförberedelser till inspirerande resor och upplevelser ute i vida Världen.

Vi skriver väldigt personligt med glimten i ögat och vi lindar inte in betraktelserna i bomull utan målar upp den med sanningsenliga penseldrag.

Varmt välkomna till oss!
/Emring & Järlmo

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Nytt nummer på gång!

0
Snart trycks adresserna på #1 2021, är du med? Annars, du har några timmar på dig....

FÖLJ OSS

8,687FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Trappa upp

0
April april, vintern rasat osv. Träningen rullar på. Sen årsskiftet har jag legat stabilt kring sjumilaveckor. Det känns lite i minsta laget, har nog...

Ur spår?

GPX-myset

Recension Nike Tempo Next%

- Annons-

PODCAST

X
X