0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Media Johan Larsson: ”Det var en tickande bomb"

Johan Larsson: ”Det var en tickande bomb"

SVT:s reporter Jacob Hård träffade långdistanslöparen och Spring-bloggaren Johan Larsson för en intervju i början av juni. Enligt SVT skulle det bli en berättelse om den hängivna idrottaren som satsade som en världselitlöpare, parallellt med sitt heltidsjobb.
– Jag är helt inställd på att bli så bra som möjligt i löpning. Och jag kommer göra allt för att transformera min kropp och göra vad som krävs för att bli så bra som möjligt, sa Johan Larsson i intervjun i juni.

Läs även: En otroligt lärorik helg
För er som följt Johans Larssons blogg vet att han i början av sommaren, bara dagar efter reportaget spelades in, blev orkeslös, svullnade upp och fick muskelvärk. Hans inre organ hade alarmerande låga värden och en av Sveriges bästa långlöpare tvingades stanna upp mitt under friidrottssäsongen.
Innan reportaget hann sändas sa Johan Larssons kropp stopp. Jacob Hård har följt löparen som gick över gränsen i ambitionen att bli så bra som möjligt.
Text och video från: Johan Larsson: ”Det var en tickande bomb”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,657FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

0
Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

November drain

60 minuter glädje…

Träning på tv

- Annons-

PODCAST

X
X