0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Bloggarkiv Anders Forselius blogg Julskallendern, lucka 23: Kiev Marathon, Ukraina

Julskallendern, lucka 23: Kiev Marathon, Ukraina

Kiev Marathon, Ukraina: 4 Hundskall!

Det finns få, om ens något superlativ som kan göra Ukrainas huvudstad rättvisa. Kiev är ett arkitektoniskt smörgåsbord fullständigt nersmetad av intressanta byggnader och med en rik historia. En plats som är så nära men ändå så långt borta. Faktum är att det fågelvägen från Stockholm är närmare till Kiev än till Bryssel!

Med sitt läge vid floden Dnepr, Europas fjärde längsta flod, bjuds man som maratonlöpare på en riktigt häftig sightseeing i en av planetens mest spännande städer. Rekommenderas!

Tips: Missa inte T-banestationen Arsenalna (Kyiv Metro) som påstås vara världens djupast belägna. Den ligger 105 meter under jordskorpan och det tar 5 minuter med rulltrappa att ta sig  upp till ytan igen.

Loppets hemsida: https://kyivmarathon.org/en/

Anders Forselius
Anders Forselius
Föreläsare, författare, frilansare, maratonlöpare och långfärdscyklist. Har sprungit maraton i drygt sextio länder och i alla amerikanska delstater. Avskyr russin, älskar baseboll och Janssons frestelse.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,666FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X