Löparminnen för livet – Highway 1 / Venice Beach

0
27

Jag har inlett min andra vecka på min två veckors semester i Kalifornien. Resan har primärt gett mig fantastiska minnen men att jag skulle få chansen till att uppleva så fantastiska löparminnen som jag har gjort bara den senaste veckan är långt över förväntan. Det är runt sex veckor kvar till min ultradebut. Kroppen känns stark och jag har ingen större stress över att inte få till de essentiella långpassen. Två bättre och något längre rundor som denna resa har bjudit på har varit två morgonrundor.

1) I tisdags åkte vi utmed Kaliforniens kust och hade stannat till i en liten by vid namn San Simeon. Vi hade planerat att tidigt åka vidare ner mot Ventura den dagen och därmed stod mitt alarm pa 5:45. Hotellet låg utmed Highway 1 och morgonrundan sprang jag utmed vägrenen i soluppgången med en avstickare utmed havet. Inga bilar. Fick vara sällskap av en tvättbjörn.

Morgonrunda i soluppgången utmed kusten vid San Simeon.
Morgonrunda i soluppgången utmed kusten vid San Simeon. Foto: Madeleine Bokedal

2) Nästa fantastiska morgonrunda bjöd Los Angeles på denna morgon. Klockan återigen ställd på tidig morgon och löparskorna var påsnörade innan 8:00. Totalt knaprade jag ihop 14 km i 4:50 fart. Solen stekte och svetten rann. Det var varmt! Men att springa utmed Venice Beach och få uppleva den atmosfären är ett minne fōr livet. Alla dofter, andra löpare, surfarna som är uppe tidig morgon och vill fånga bästa vågorna. Intrycken är oändliga. Det blir troligen en favorit i repris i morgon. Jag testade även mina nyinköpta adidas Boost, fantastisk känsla. Nya löparskor gör mig änmer lycklig.

Morgonrunda utmed Venice Beach, LA. 14 svettiga km.
Morgonrunda utmed Venice Beach, LA. 14 svettiga km. Foto: Madeleine Bokedal

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här