Möt löparen – Therese Holmgren

0
240

Under 2014 tog hon sig igenom Stockholm Marathon och följde dessutom upp det med att springa 50 km på Stockholm ultra. Många känner säkert igen henne från Instagram. Hennes namn är Therese Holmgren – veckans gäst i ”Möt löparen”.

Therese Holmgren
Marcus Åberg möter Therese Holmgren i veckans avsnitt av podcasten ”Möt löparen”.

Therese Holmgren är en stor inspiratör för många och själv är hon inte rädd för att anta nya utmaningar. Med över 1000 följare på Instagram delar hon med sig av sin träning och inspirerar många till att börja springa. Många känner säkert till henne från just sociala medier och Therese är hela tiden på jakt efter nya spännande lopp att ta sig igenom. Under förra året tog hon sig an Stockholm Marathon för första gången något hon följde upp med att springa 50 km på Stockholm ultra. I år siktar hon mot nya utmaningar, vad får ni höra i veckans intervju.

Det blev ett samtal om hur allting började med löpningen för Therese, hur det var att springa maraton och att vara en inspiratör på sociala medier.

Som vanligt blev det ett väldigt härligt samtal som ni får ta del av och är det så att ni känner att ja, Therese Holmgren måste jag följa i hennes resa i löpning. Ja, då ska ni följa henne på Instagram där hon heter Runnertess.

Trevlig lyssning!

Till podcasten

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här