0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Blogginlägg Emring & Järlmo Tips på nyttiga mellanmål med Pausbox

Tips på nyttiga mellanmål med Pausbox

Alla har väl varit med om att nästintill förgås omkring den obligatoriska trefikan, ofta hugger man en kaffe och banan i farten och det resulterar i en kurrande magen redan innan du lämnat parkeringsplatsen utanför jobbet på väg hem. Vi är ju som bekant ofta på rulle och har hektiska dagar så vi letar alltid efter praktiska och smarta energipåfyllnader som är käcka att ha i väskan eller i handskfacket i bilen. För ärligt talat hur många gånger har man inte rotat fram en halvmosad frukt i väskan?

Vi har sedan en tid tillbaka testat prenumerationstjänsten, Pausbox där man får hem en välfylld box med ett stort utbud av ekologiska, veganska, naturliga, GMO-fria och glutenfria mellanmål varje månad.

Vi har nu fått en massa smarta idéer och nytänk vad man kan äta istället och framförallt nyttiga alternativ som även passar till de små i familjen innan deras aktiviteter drar igång på eftermiddagarna.

Så tummen upp för Pausbox om du vill testa nya goda mellanmål.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelMardrömmen i Marrakech
Nästa artikelFrån slutet i Marrakech

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,666FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X