spot_img
0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

HemBlogginläggEmring & JärlmoTips på nyttiga mellanmål med Pausbox

Tips på nyttiga mellanmål med Pausbox

Alla har väl varit med om att nästintill förgås omkring den obligatoriska trefikan, ofta hugger man en kaffe och banan i farten och det resulterar i en kurrande magen redan innan du lämnat parkeringsplatsen utanför jobbet på väg hem. Vi är ju som bekant ofta på rulle och har hektiska dagar så vi letar alltid efter praktiska och smarta energipåfyllnader som är käcka att ha i väskan eller i handskfacket i bilen. För ärligt talat hur många gånger har man inte rotat fram en halvmosad frukt i väskan?

Vi har sedan en tid tillbaka testat prenumerationstjänsten, Pausbox där man får hem en välfylld box med ett stort utbud av ekologiska, veganska, naturliga, GMO-fria och glutenfria mellanmål varje månad.

Vi har nu fått en massa smarta idéer och nytänk vad man kan äta istället och framförallt nyttiga alternativ som även passar till de små i familjen innan deras aktiviteter drar igång på eftermiddagarna.

Så tummen upp för Pausbox om du vill testa nya goda mellanmål.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelMardrömmen i Marrakech
Nästa artikelFrån slutet i Marrakech

AKTUELLT NUMMER

Nytt nummer på gång!

0
Snart trycks adresserna på #1 2021, är du med? Annars, du har några timmar på dig....

FÖLJ OSS

8,687FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Trappa upp

0
April april, vintern rasat osv. Träningen rullar på. Sen årsskiftet har jag legat stabilt kring sjumilaveckor. Det känns lite i minsta laget, har nog...

Ur spår?

GPX-myset

Recension Nike Tempo Next%

- Annons-

PODCAST

X
X