Recension Pillar Performance magnesium

0
56

Det har väl pratats en del om magnesium länge men inget jag noterat men då ”flödet” med atleter som använder det nått även mig blev man ändå lite intresserad/lurad att testa.

En snabb titt in på nätbutik/apotek och här översköljs man av olika märken och burkar men som jag förstår det skiljer det mycket vilket magnesium det ska vara i . Istället för att chansa föll valet på Pillar Performance som är ”innemärket” med tre olika sorters magnesium i sig.

På deras hemsida finns många världsatleter som Jan Frodeno och proffscykellaget Israel Premier Tech som berättar om fördelarna med framförallt bättre sömn och muskelåterhämtning. En order på en påse gick iväg för ca 400:- som räcker 50 dagar.

Pulvret ska blandas och intas ungefär en timme innan sovdags men kan såklart även drickas när som helst. Efter att jag har följt detta nu över 40 dagar börjar jag få en högst subjektiv bild av det.

Till att börja med är smaken Natural Berry lite svårdefinerbar och blandas den lite för svagt blir den väldigt fadd. Ingen favorit direkt men som med allt vänjer man sig fort.

Sömnen eller framförallt djupsömnen mäter jag inte då jag inte vill sova med klocka men spontant så sover jag varken bättre eller sämre så där kan jag nog lika gärna vara utan.

Det som jag tycker mig märka (återigen högst subjektivt) är att benen faktiskt känns fräschare dagen efter hårda pass än mot tidigare. Självfallet kan mycket spela in här med övrig kost osv. så svårt att tillskriva magnesiumet det.

En annan detalj är att jag upplever att jag är kissnödigare på morgonen men det kanske bara är en gubbgrej.

Priset just nu på deras hemsida är 524:- per påse vilket alltså blir över 10:- per dag, rimligt eller dyrt får ni själva avgöra. Ska man bygga ett varumärke med stora namn kostar det pengar och det går säkert att komma billigare undan med samma innehåll med andra märken.

Kommer jag fortsätta då? 

Ja risken är att jag gör det då jag är det perfekta kunden som låter sig luras att behöva tillskott trots att man ligger på en nivå milsvid från elit.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här