Spring runt Citadellet i Landskrona

  0
  197

  Nu på lördag den 22 augusti går den tredje upplagan av Citadelloppet i Landskrona.
  citadelloppet
  Citadelloppet är loppet för alla! I år har de deltagare från tre år ända upp till 80. Loppet går runt det vackra Citadellet som är ett av Sveriges bäst bevarade vattenfästningar från 1500-talet.

  Louise Nilsson, Malmö AI
  Louise Nilsson, Malmö AI

  Loppet lockat till sig både en hel del motionärer men även en rad vassa namn. För att nämna några på damsidan kommer Louise Nilsson (2:a på halvmarathon SM 2015), Maria Sandström (vinnare av Springtime i Helsingborg 2015), Linnea Skoogh (3:a på Lundaloppet 2015).

  Johan Larsson, Strömstad LK
  Johan Larsson, Strömstad LK

  David Hartman (vinnare av bl.a. Citadelloppet 2014, 2:a på Springtime i Helsingborg 2015) samt Johan Larsson (vinnare av diverse lopp senaste åren med ett personligt rekord på 10 000 m på 29:11, satt 2015). Detta skapar spännande förutsättningar för en bra tävling.

  Vädret ser ut att bli soligt och fint. Just nu är cirka 650 deltagare anmälda och det är satt ett tak på 750. Har du ännu inte anmält dig är det inte försent. Efteranmälan via sajten är öppen fram till och med i morgon den 19 augusti. Sedan går det bra att efteranmäla sig på plats på tävlingsdagen. Men för att säkra en plats innan taket är fullt är det inte läge att tveka!

  Läs mer: Anmäl dig till Citadelloppet!

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här