0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Nyheter Ställ din fråga till kostexperten Mimmi Kotka

Ställ din fråga till kostexperten Mimmi Kotka

Näringsfysiolog och Ultralöparen Mimmi Kotka är inte bara fantastiskt bra på att springa riktigt långt, hon har även full koll på kost och träning i kombination. Mimmi är Springs nya kostexpert.

Fråga kostexpert Mimmi Kotka

Mimmi Kotka är ultralöpare som så sent som i Maj kom på en riktigt fin åttondeplats på Ultratrail-VM i Frankrike. När Mimmi inte springer arbetar hon som näringsfysiolog och har full koll på allt inom kost och hälsa.

Vad är en näringsfysiolog?

En näringsfysiolog, även kallad nutritionsexpert, är specialist på ämnet näringslära, ett ämne som knyter samman kunskapen om biokemiska och fysiologiska effekter av näringsämnen och energi med människors hälsa och välmående. Näringsfysiologer tar fram, tolkar, analyserar, granskar och förmedlar vetenskaplig forskning om kost och hälsa.

Ställ dina frågor till vår kostexpert

Nu har du möjlighet att ställa alla dina frågor till Mimmi som rör kost och träning. Exempelvis: Vad är bäst att äta direkt efter ett lopp? Hur gör jag egen sportdryck? Ingen fråga är dum eller konstig. Frågor och svar presenteras sedan här på sajten under Frågor och svar – Kostexperten.

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här

  AKTUELLT NUMMER

  Årets sista utgåva snart till tryck!

  0
  Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

  FÖLJ OSS

  8,657FansLike
  6,714FollowersFollow
  - Annons -

  BLOGGAR

  ”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

  0
  Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

  Racerapport MLM Maraton

  November drain

  60 minuter glädje…

  Träning på tv

  - Annons-

  PODCAST

  X
  X