"Uhris" showseger i Söder Runt

1
53

Söder Runt i Stockholm vanns på herrsidan av entertainern Fredrik Uhrbom.

150613_soder_runt_003
Fredrik Uhrbom bjöd på en skön segergest i Söder Runt. Foto: Josefine Loftenius

– Varför fick vinnaren bara en flaska champagne? Det borde vara två, tyckte ”Uhris” med ett garv efter att ha vunnit Söder Runts millopp med tiden 32.02.
Fortare behövde han inte springa för att vinna tredje upplagan av Söder Runt i ett härligt löparväder på kvällskvisten.
– Jag har varit halvskadad en månad och är inte okej i kroppen. Känslan var inte så bra, jag sprang långt ifrån max ikväll. Det finns mer att plocka ut, försäkrade löparprofilen som många önskar ett nytt blogginlägg av här på Springlfa.se.
150613_soder_runt_004
Johan Fagerberg har utvecklats mycket i år och slutade tvåa i Söder Runt. Foto: Josefine Loftenius

Johan Fagerberg, Finspångs AIK, sprang i mål som tvåa med 32.47 och trea blev Jacob Cedertun, Runcoachm.com, med 33.57.
Söder Runt ökade till 1 200 anmälda deltagare. Tre av dessa var Johan Palmquist tillsammans med brorsan Robert Andersson deras pappa Stefan Andersson.
– Ett fantastiskt bra arrangemang. Flackt och bra lopp och också en skön och avslappnad afterrun. Söder Runt kommer att bli en tradition för oss. Nästa år är vi tillbaka igen, det har vi redan bestämt, sa Johan innan han sköljde ned pizzan med en slurk öl. Arrangören bjöd precis som förra året både på pizza och öl.
150613_soder_runt_009
Bröderna Johan Palmquist och Robert Andersson kommer tillsammans med pappa Stefan att springa Söder Runt varje år. Foto: Josefine Loftenius

– Allt har gått bra och löparna verkar haft trevligt. Vi ökade deltagarantalet med 20 procent, vilket vi är jättenöjda med, sa John Laselle från Löparakademin.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här