Vad många löpare inte vet och kanske går miste om

0
28

Sannam och Mikael under en skön (men blåsig) löptur längs med stranden i Helsingborg.
Sannam och Mikael under en skön (men blåsig) löptur längs med stranden i Helsingborg.
Vad var det första du tänkte på? Erkänn, du ville hitta en snabb genväg till att förbättra ditt löpsteg och nå nya framgångar. Du är inte ensam. Vi är många som letar genvägar, även undertecknad är av sådan art. Men vad är det då som driver oss att aktivt söka kunskap för att bli lite bättre än vad vi är idag?

Spring tror vi nyckeln till framgång är inspiration och motivation att vecka efter vecka ha en kontinuitet i sin träning. Johan Larsson pratar om detta i en intervju om sitt mål att nå OS 2020. Oavsett vilken nivå du är på går det att nå framgång med kontinuitet i sin träning – så länge du har inspirationen och motivationen att göra det.

Vad som driver oss är olika från person till person. Vissa jagar rekord, andra springer för att må bra men vad man än använder som motivationsfaktor kan man alltid behöva lite hjälp på vägen. Inte minst när man möts av motgångar.

Det är här Spring kommer in i bilden. I varje utgåva av tidningen har vi som ambition att Spring ska vara magasinet ingen löpare kan vara utan, den där sista pusselbiten som krävs för att nå nya mål – vilka bestämmer du själv.

Spring ska vara sprängfyllt med träning, både fysisk och mental, löpare, tävlingar, resultat, krönikor, kost och läsarmaterial. Allt med stenhårt fokus på löpning! Men vi vill även lyfta fram löparföreningar och lopp i hela vårt avlånga land. Spring ska ge massor av inspiration och löparglädje, vara passionerad och grymt motiverande!

Vad många löpare inte vet och kanske går miste om är att du just nu kan börja prenumerera på 8 nummer av inspiration och motivation och att du samtidigt får en träningsjacka. Erbjudandet är en deal vi fått till med det klassiska märket Dobsom (som Sannam och Mikael har på sig i bilden ovan) och frågan är när en liknande möjlighet dyker upp. Ovanpå detta ger vi dig 100 kr rabatt vid ditt nästa köp på MightySport.se som har exempelvis rödbetsjuicepulver för de där långa passen. Allt som allt ett totalt värde av 1 091 KR. Ditt erbjudande är 399 kr och du tecknar dig enkelt via denna länk.

Men vad är det jag går miste om?

Utöver det uppenbara som jag nämnde ovan tänkte jag andra läsare skulle få beskriva tidningen Spring. Kommentarerna är från premiärnumret och sedan dess har vi fortsatt utveckla oss. Här kan du läsa allt i sin helhet, de mest träffande ser du nedan.

Allt gott och tack för en lysande tidning. Sitter med hälsporre och knätjafs och har inte sprungit på en månad, men är sjukt taggad på att komma igång igen. Och att läsa spring gör sannerligen inte suget mindre :)

Läste din fina tidning, fick grym inspiration. Tidigare hade jag som bäst 52.03 på milen. Idag knäckte jag mitt mål på 50 min och landade på 48.59. Det är bra för en gammal målvakt med astma. Nästa mål är 45 min innan jul. Tack för att du är en god träningsmotivator.

Fick en boost av reportaget från 43 till 35 på milen, själv jagar jag 45 (46,59 på sm-milen). Tanken är barriären ryker på 10km landsväg i Ystad till våren.
 Ångrar inte för en sekund att jag bytte ut Runners mot SPRING.

Undertecknad
Henric Jöraas (Motionär som springer 47 men jagar sub 45 på milen)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här