0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Blogginlägg Emil H And now my streak has ended

And now my streak has ended

Eftersom jag inte fastnade på bild igår fick Google göra jobbet

Ja, rubriken är typ stulen av GoT. Ni som vet, ni förstår.

Runstreaken tog slut i lördags eftersom det inte blev nån löpning igår.
110 dagar där jag sprungit minst 5 km/dag. Oftast mer än 5 km, ibland kortare men då två gånger; tex till och från jobbet som närmsta vägen är 3.22 km bort enligt Polar.

Jo. Planen för söndag var att springa ca 22 km ihop med Ronny.

Men när jag vaknade på morgonen var magen spänd som en ballong och jag kallsvettades. Det kändes som att allt jag åt under lördagen satt fast mellan struphuvudet och magsäcken; bara väntade på att komma upp.

Första tanken var lite macho att köra ändå; ifall det bara är något som inte magen kunnat smälta kommer det ju upp ganska fort och sen är det bara att springa.

Nu är jag ju inte speciellt macho så jag avfärdade den planen ganska fort och lämnade återbud till Ronny.

La mig i soffan och kollade på en dålig monsterfilm ihop med sonen istället. Höll på att somna så jag gick till sängs istället;  somnade på stört.

Sen var jag helt sänkt hela dagen. Jag sov i tre omgångar omkring timmen fram till eftermiddagen och däremellan låg jag i fosterställning i soffan och hade ont i magen. Men fortfarande ingen diarré eller kräkning.

I takt med att magen blev bättre steg febern, toppade 38.7 innan läggdags.

Och nu på morgonen är febern borta. Bara lite övertemp och väldigt ont i ryggen efter att ha spenderat typ 31 av de sista 32 timmarna  liggandes.

Undrar vad som hände egentligen…

 

Så nu då…

Löp-planeringen för veckan behöver väl göras om efter måendet men jag är nog snabbt tillbaks i löpskorna utan att göra något överilat. Och runstreak? Vi får väl se när den är igång på riktigt igen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelMarathonprepping
Nästa artikelÖsterlen Trail

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,666FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X