Bra slut och gott nytt

0
11

Jag avslutar 2018 starkt.

Sista hela veckan för det här året har jag joggat och backlöpt ihop 10.5 mil, vilket är personligt rekord. Ingen stor siffra för många löpare, spreciellt inte på Springlfa, men för mig är det långt. Om det inte går alldeles bedrövligt nästa år kommer jag plocka ihop en rejäl ökning på 10+milsveckor.

Ytterligare klapp på axeln kan jag ge mig själv då jag i veckan klivit över 200 löpta mil i år. Och precis som med 10milsveckan är det personbästa men inget att jämföra med många andra. Men det struntar jag i just nu, det är bra för att vara mig.
Lite bättre ändå blir det av att jag under sommarmånaderna juni, juli och augusti totalt skrapade ihop 15 mil på grund av skada i ryggen den från första veckan i juni till mitten av augusti.
Och såklart är målet en ganska förståndig men markant ökning till 2019.

Bjuder också på en bild från vardagen. Jodå, det är jag. Iklädd tomteröd Onepiece. Som står och vinglar i vardagsrummet. Balansträning med stängda ögon. Eller ja… sparkdräkt eftersom det inte är en “äkta” onepiece. Trams.

Hur som är det en rätt vanligt förekommande syn hemma hos mig. Som frun sa: Jag är så van att du står och viftar att jag inte tänker på det längre.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här