0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Funktionell träning

Tag: Funktionell träning

Stärk din löpning med funktionell träning

Lägger du fokus på Funktionell träning skapar du inte bara starkare löpmuskler du undviker även framtida skador.  Marlene Taudien visar dig här utfallsteg med rörelse.

Armhävningar är grymt bra – även för löpare!

Armhävningar som löpare? Absolut. Det är en grymt bra övning för att träna stora delar av kroppen.

Funktionell träning gör dig starkare

Genom att lägga fokus på funktionell träning blir du inte bara starkare i dina löpmuskler du undviker även framtida skador. Tillsammans med Marlene Taudien från Taudien Training kommer vi visa på hur du på ett enkelt sätt tränar upp din funktionella styrka.

Få ett lyft i löpningen med armhävningar

Armhävningar är en helt suverän övning att utföra då den engagerar stora delar av kroppen. Övningen går att anpassa på flera olika nivåer för mer styrka och explosivitet, samtidigt som du alltid kan sätta i knäna för att göra det lättare för dig.

Stärk magen för bättre löpning

En stark bål är nyckeln till ett bättre löpsteg. Det är även viktigt för att du ska kunna utföra andra styrkeövningar på rätt sätt.

4 bästa styrkeövningarna för löpare

Vill du bli en snabbare, starkare och skadefri löpare? Lägg in dessa fyra styrkeövningar i ditt träningsprogram och ta din löpning till en ny nivå.

Plankan förbättrar din löpning – 4 superövningar

Plankan är en riktig superövning. Den aktiverar inte bara de viktiga magmusklerna utan även större delen av kroppen. Det går att variera plankan hur mycket som helst för att få den ännu mer effektiv.

Bli mer explosiv med knäböj

Variera dina knäböj till superövningar för hela kroppen. Genom att lägga lite tid på knäböj blir ni en mer explosiv löpare.

Perfekt löpsteg med utfall

Bli bättre löpare genom att stärka din kropp med effektiva helkroppsövningar. Idag maximerar vi dina utfallssteg.
- Advertisment -

Mest läst

Julutmaning!

Saknar du en utmaning i december? Här kommer tre bra idéer att hänga upp månaden på....

ITRA RANKINGEN

Aktuell ranking för de svenska löparna som har bäst ITRA prestationer, Ida och Petter i topp

”Fint att få uppleva flytet några sekunder”

Nyligen var jag på Stockholms Stadion för reportage med långlöparraketen Carolina Wikström. Förnuftet sa en sak, men som vanligt kunde jag inte hålla mig...

Racerapport MLM Maraton

I helgen som var så bjöd Maratonlabbet och klubben IF Mantra upp till dans med ett maraton i Uppsala. För min egen del blev det...
X
X