0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Taggar Löpskolan

Tag: Löpskolan

2 traditionella övningar ger ett effektivare löpsteg

I sista avsnittet av webb-TV-serien Löpskolan visar Simon Forsberg hur du med två traditionella övningar får ett effektivare löpsteg.

Få bättre rörlighet med Löpskolan

För att undvika stelhet i framför allt fotleder och bröstrygg är det viktigt att lägga fokus på din rörlighet. I veckans avsnitt av Löpskolan ger Simon Forsberg sina bästa tips på övningar för att öka din rörlighet.

Såhär förebygger du löpskador!

Att bli skadad är varje löpares mardröm men trots allt är det upp mot 75% av alla löpare som någon gång varit skadad. Simon från Löpskolan visar i veckans avsnitt av webb-TV-serien Löpskolan hur du förebygger löpskador.

Stärk löpmusklerna med tennsoldaten

I det nya avsnittet av Löpskolan med Simon Forsberg visar han upp en bra övning för att stärka de framåtdrivande löpmusklerna.

Två grymma löpövningar

I veckans avsnitt av webb-TV-serien Löpskolan visar Simon två grymma löpövningar för att göra dig till en bättre löpare.

Bättre löpstyrka med teknikintervaller

I det femte avsnittet av webb-TV-serien Löpskolan visar Simon Forsberg på hur du tränar upp din löpstyrka och koordination med teknikintervaller.

Få rätt frekvens i din löpning

I det fjärde avsnittet av webb-TV-serien Löpskolan visar Simon Forsberg på hur du får rätt frekvens i ditt löpsteg.

Bättre löpposition med vertikala hälkickar

I det tredje avsnittet av Löpskolans och Springs webb-TV-serie Löpskolan visar Simon Forsberg hur du får en bättre löpposition med vertikala hälkickar.

Rätt fotisättning och armpendling för en bättre löpekonomi

I det andra avsnittet av Springs och Löpskolans webb-TV-serie Löpskolan visar Simon Forsberg hur du får rätt fotisättning och armpendling för en bättre löpekonomi.
- Advertisment -

Mest läst

X
X