0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Media Såhär förebygger du löpskador!

Såhär förebygger du löpskador!

Att bli skadad är varje löpares mardröm men trots allt är det upp mot 75% av alla löpare som någon gång är skadad. Simon från Löpskolan visar i veckans avsnitt av webb-TV-serien Löpskolan hur du förebygger löpskador.
lopskolan_skador
Löpskolan är en webb-TV-serie som kommit fram genom ett samarbete mellan Spring och Löpskolan och består av 10 avsnitt där löptränaren Simon Forsberg steg för steg lär ut hur du förbättrar din teknik och ditt löpsteg. Serien går igenom olika övningar av löpteknik, alltifrån hur du får rätt hälkick till hur du undviker skador.

I veckans avsnitt tar Simon upp olika principer för att du ska undvika överbelastningsskador som oftast tillkommer när du ökar din belastning för fort. Därefter visar han på olika övningar som är bra att göra för att undvika dessa skador.

Träna löpteknik med Löpskolan och Spring

Satsar du på milen eller marathon? Är du nybörjare och vill komma igång? Missa för allt i världens inte Löpskolans workshop på 90 minuter.

Läs mer: Träna löpteknik med Löpskolan och Spring

Hur du förebygger löpskador

Fler träningstips från Spring

Två grymma löpövningar
Bättre syreupptagningen med långa intervaller
Guide till maxpulstest

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,665FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X