Från löparskor till klackaskor

0
35

En dag på språng

Tjusningen med vår tillvaro är just kontrasterna, ena dagen är det trikåer och färgglada löparskor och andra dagen är det klackaskor och dressat för diverse möten. Idag var det en sådan eftermiddag. Möten och avstämningar, ja spännande sådana.

På språng med BG

En sväng om Magasin Springs redaktion för summering av Löplyx innan det var dags att ta rygg på dessa herrar, som ni förstår av mitt val av sko hamnade jag på efterkälke så jag såg bara ryggtavlorna på dessa två och hörde mina klapprande steg på kullerstenen. Johan och BG Nilensjö, som förövrigt är ansvarig utgivare för tidningen var rörande överens att vi kör Löplyx till våren igen och det tillsammans.

Magasin Spring på Boozt

270 träningsglada tjejer

Men innan dess så skall vi arrangera Sveriges största tjejevent, Boozt. Om två veckor träffas 270 tjejer för en riktig tjejhelg i hälsans tecken och givetvis skall alla tjejerna kunna läsa Magasin Spring på rummet medan de slappar mellan träning-och danspass, föreläsningar och SPA.

Så med bagageluckan fylld av tidningar, lite ömmande tår och en begynnande förkylning så summerar vi dagens ”på språng” som oerhört effektiv och jag skall villigt erkänna att jag mest av allt längtar efter ett skobyte.

/Camilla (Johan hälsar också så klart – som för övrigt är ute på en löprunda)

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här