Fritt fram för komplimanger

0
62

Jag uppskattar ärlighet. Det kan dock vara jobbigt att ibland både vara ärlig och samtidigt uppmuntrande – om den du vill peppa kanske inte gjort helt rätt så att det är svårt att finna orden som lyfter och inte trycker ned….Jag gör inte alltid rätt, det vet jag, men det till trots har jag fått en och annan komplimang senaste tiden – tack världen!

Något av det bästa som finns är när det utan förvarning dyker upp spontana komplimanger som träffar mitt i prick i hjärtat och som kan fortsätta värma dig långt efteråt.

Två gånger inom kort tidsrymd har jag fått beröm när jag varit ute och åkt inlines. Inget märkvärdigt alls egentligen, men ganska häftigt att två oberoende personer vid helt olika tillfällen tagit sig tiden att spontant uttrycka sig när jag svischat förbi respektive mött dem.

”Oj, vad fint du åker”!

”Det där ser riktigt stiligt ut”

Vi sågs kanske i 5 sekunder men förutom att få de där orden med mig hann jag ropa typ ”Tack så mycket”, samt spricka upp i ett stort leende. Och flera gånger efter det har jag blivit glad vid tanken på deras omtanke! Så lite kan alltså göra så mycket…

Nytt landslagsår

Landslaget 2016
Landslaget 2016

Efter ett tufft år, med ett fåtal resultat till meritlistan (individuella – lagmässigt var det 100% fullträff i mina insatser), är det jätteroligt att få förtroendet att satsa mot hemma-VM i landslagets regi. Jag skall göra mitt yttersta för att förvalta mina förutsättningar. Är det något jag förhoppningsvis betat av i år är det de där försöken som även Einstein tog sig igenom: ”nu vet jag iaf att det inte är så här jag ska göra”!

Tackar förstås alla er som stöttat och trott på mig, hoppas ni följer med framåt.

Halloween – tredje lagsegern

Batman såklart
Batman såklart
Gjorde sig bättre när vi alla var på samma bild...
Gjorde sig bättre när vi alla var på samma bild…

Gillar inte den här ”högtiden” egentligen, men när personalfesten anammade temat så blev det faktiskt ganska kul, när vi gjorde det tillsammans. Vi på mellanstadiet gick all-in och körde ”Bat”-tema och tävlingsdjävulen fanns inte bara i mig… men viss stolthet förstås när vi som lag ”plockade hem hela skiten”. Så nu har jag vunnit 10-mila, Venla och arbetslagsmötet! (Priserna skiljer sig inte heller så mycket: Grattis – en kokbok och arrangör av julfesten =))

Går min egen väg

Livet i övrigt är ju lite förändrat och jag har suckat några gånger sista timmarna där jag idag känner en viss frustration över att packa lådor i timtal och snubbla runt i kaoset som flyttpackning innebär. Från ett hus till ett annat inom så snar framtid som 3 veckor är planen iaf och det blir en spännande nystart.

”Lite galen”, är nog min egen benämning på mig själv. Men även här kan jag tacka er härliga komplimangsmänniskor som istället hjälper mig att byta mina tankar mot ”Häftig”, ”Cool” och ”Skön” =).

Inte riktigt det här men hoppas få det lika mysigt!
Inte riktigt det här men hoppas få det lika mysigt!

PS. Jag tränar lite också faktiskt. Till och med springer litegrann igen. Tänkte berätta mer om det om några dagar.DS

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här