Höstens hetaste trailskor

0
173

Trailloppen avlöser varandra under hösten och vad passar då inte bättre än att förnya skogarderoben med ett par nya trailskor? Vi har tittat på höstens hetaste modeller.
inov8_terraclaw_220

Inov-8 Terraclaw 220

Vikt: 220 gram
Drop: 4 millimeter
Pris:
Helt ny skomodell från brittiska Inov-8. Terraclaw 220 tar dig fram över stigar och branta sluttningar. Den unika designer gör att du forceras över stock och sten. Skon har ett lite bredare tåparti vilket gör att du får en mer naturell känsla.
altralonepeak2.5

Altra Lone Peak 2.5

Vikt Herr: 300 gram
Vikt Dam: 260 gram
Drop: 0 millimeter
Pris Herr:
Pris Dam:
Altra Lone Peak 2.5 är en väldämpad terrängsko från Amerikanska Altra som satsar vidare på minimalistiska skor utan drop och med brett tåparti. Yttersulan med Sticky-Rubber och TrailClaw™ mönster ger ett schyst grepp på mjukare underlag och funkar även på grusvägar och asfalt.
adidas_raven_boost

Adidas Adistar Raven Boost

Vikt Herr: 314 gram
Vikt Dam: 311 gram
Drop: 10 millimeter
Pris Herr:
Pris Dam:
En väldämpad terrängsko från klassiska Adidas som är gjort för stigar och grusvägar. Snabbsnörningssystem för enkel på och avtappning och bra passform som gör att skon sitter bra på foten. Sulan kommer från däcktillverkaren Continental och ger ett bra grepp på varierande underlag men inget för den tuffaste terrängen.
merrell_all_out_Terra_trail

Merrell All Out Terra Trail

Vikt Herr: 299 gram
Vikt Dam: 306 gram
Drop: 6 millimeter
Pris Herr:
Pris Dam:
Nya All Out Terra Trail från Merrell sticker ut från många andra terrängskor med sin inbyggda strumplinje för att skydda mot grus och sten. Sulan har riktigt bra mönster som gör att du tar dig fram i all terräng. Passformen är bra och skon smiter åt bra om foten.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här