Spring inleder samarbete med några av Sveriges främsta varumärken

  0
  58

  Lagom till jul startar magasin Spring ett samarbete med några av Sveriges främsta varumärken inom löpning. På tidningsvanner.se finns det från och med idag en avdelning med produkter, noga utvalt av Spring.

  På Tidningsvanner.se finns flera kända svenska varumärken. Här Dobsom som har både träningsjackor och löpartights på shoppen.
  På Tidningsvanner.se finns flera kända svenska varumärken. Här Dobsom som har både träningsjackor och löpartights på shoppen.

  Från start finns produkter från Dobsom, Gococo, Luna Sandals och Signsupply sport. Efterhand kan det tillkomma fler och vi lyssnar aktivt på er läsare. Har du önskemål på produkter vi borde ta in? Skicka ett mail till info@mediavanner.se.

  Vi erbjuder prisgaranti gentemot återförsäljaren och du kommer som prenumerant dessutom få extra förmånliga rabatter och kampanjer (håll utkik i inkorgen framöver). Utöver det levereras alla varor fraktfritt.

  Springs chefredaktör BG Nilensjö menar att detta är ett naturligt steg för att fortsätta inspirera, tipsa och ge de rätta verktygen för löpare runt om i Sverige.

  – Vi vill vara löparens bästa vän och därför ge alla våra springkompisar erbjudanden från noga utvalda varumärken, säger BG Nilensjö.

  Ett av de varumärken som finns med på Tidningsvänner är Luna Sandals. Historien om Luna Sandals har sin början när Ted McDonald tog av sig skorna och började springa. Det blir inte närmare barfota än såhär. Efter ett liv i skor tog det Ted flera år att återanpassa sig till ett liv utan. Sakta men säkert vande han kroppen och kom att bli en av förgrundsfigurerna i den nya trenden kring barfotalöpning.

  Våren 2006 åkte Barfota-Ted till Kopparkanjonen i norra Mexico med en grupp elitlöpare inom ultramarathon. Det var här i Sierra Nevadas klippiga berg som Ted träffade Manuel Luna från Tarahumarafolket. Manuel hjälpte Ted att tillverka hans första traditionella löparsandaler, huaraches, från ett gammalt bildäck. Detta var startskottet för Luna Sandals. Löparsandalerna som nu finns i shoppen.

  En annan rolig sak för alla tävlingslystna springare som finns i shopen är en medaljhängare från Signsupply sport. Ta upp dina medaljer från röran i lådan och visa dina prestationer!

  Se gärna vad mer som finns på tidningsvanner.se, kanske hittar du något att ge bort som julklapp? Eller varför inte till dig själv. Löparsäsongen 2016 börjar nu!

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här