Ostbågeskorna ett minne blott

0
87
Smellwells lilla påse som suger till sig fukt och neutraliserar ph-balansen, vilket ger resultatet att det blir en miljö där bakterier helt enkelt inte trivs.
Checked by Emring Järlmo

Illaluktande skor kan få vem som helst att må illa och när skorna i fråga står i hallen hemma så kan det till och med bli lite besvärligt.

Camilla är typen som gärna springer barfota i skorna, hon tycker att hon får en annan känsla och det kan säkert stämma. Men den känslan man får när man böjer sig ner för att knyta sina egna skor är en helt annan.

De så kallade ostbågeskorna är nästintill bannlysta och för det mesta får de stå i förrådet.

Vid det här laget har vi provat allt för att råda bot på ostbågeskorna, maskintvätt, doftspray i mängder, ja en mängd olika saker men för det mesta helt utan resultat.

En gång ostbåge alltid ostbåge trodde vi men för ett tag sedan blev vi tipsade om SmellWell med inställningen: Okej, låt oss testa men vi förväntar oss inte underverk, så döm om vår förvåning när odören försvann och förblev borta.

Lägg Smellwell i dina skor och odören är borta
Lägg Smellwell i dina skor och simsalibim så är odören borta och förblir borta.

Halleluja moment är bara förnamnet, innehållet i påsarna suger till sig fukt och neutraliserar ph-balansen, vilket ger resultatet att det blir en miljö där bakterier helt enkelt inte trivs. Hur smart som helst!

Så nu har ostbågeskorna fått flyttat in i hallen igen.

Det fina är att de även går att lägga i gympapåsen, vid benskydd, skidpjäxan eller andra idrottsrelaterade prylar som lätt samlar till sig en illadoftande lukt.

SmellWell hittar du i välsorterade sportbutiker, hittar du inte det i din butik så kan du kika på deras webbplats.

Vi älskar ju att tipsa er om vackra smultronställen, goda glassar, charmiga restauranger, sevärda pärlor runt om i världen men även träningsprylar, kläd- och skotips. Vi har numera en egen liten kvalitetsstämpel som vi kommer att använda, detta för att ni lätt skall se om det är väl värt ett besök, ett köp m.m.

Så håll utkik efter ”Checked by Emring Järlmo” då vet ni att ni är på säkra sidan.

/Johan