Baksida lår, fortsättning

0
30

Fråga till Skadeakuten: Tack för svaret på min fråga angående baksida lår. Ni skriver att mina problem mest troligt rör sig om adherensbildning i hamstrings. Min följdfråga till detta är om det finns något sätt att undersöka om så är fallet och hur stor omfattningen är i så fall? Och vilken yrkeskategori vänder man sig till i så fall? Jag skulle självklart vilja bli ordentligt utredd för att ta reda på omfattningen och orsaken till mina besvär men vet just nu inte riktigt vart jag ska vända mig. Med vänlig hälsning,

Andreas

Svar: Det man kan göra för att bedöma omfattningen är ultraljuds diagnostik/scanning eller MR. Ibland behövs inte detta utan man kan ställa diagnos genom undersökning samt din historik och symtom. Ta kontakt med en naprapat eller sjukgymnast med vidareutbildning i Ortopedisk medicin så kan de undersöka dig och sätta in adekvat behandling. Hoppas att du är nöjd med svaret. Om inte så får du höra av dig igen.

Magnus Nilsson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här